Giv det videre! Erindringsindsamling

Alle har en historie - må vi få din?

Faxe Kommunes Arkiver er med i erindringsprojektet ”Giv det videre”, hvor alle danskere kan skrive deres erindringer og dele dem med andre.

Vil du være med?

Gå ind på hjemmesiden givdetvidere2017.dk og vælg, om du vil skrive om et af de faste emner (Mor / Skolegang / Ferie / Før og nu) eller om du vil skrive om noget helt femte. Hvis du synes, det er svært bare at skrive løs, kan du bruge de spørgsmål, der er til hvert emne. Skriv din tekst eller vedhæft den som fil. Vedhæft et eller flere billeder til artiklen og send. Så er du med til at bevare historierne om Danmark.

Erindringen vil blive vist på ”Giv det videre” i hele 2017. Hvis din erindring er fra Faxe-området, vil den desuden komme til at indgå i samlingerne hos Faxe Kommunes Arkiver.

Erindringer - det er noget, vi giver til hinanden.

Projektet er en del af "Historier om Danmark"; et samarbejde mellem DR, Nationalmuseet og Kulturstyrelsen, der i hele 2017 fokuserer på Danmarks og danskernes historie.