Søg i arkivet

Find kilderne til de gode historier

Gå på opdagelse - Søg og se hvad der er i samlingerne i Faxe Kommunes Arkiver.

Vi benytter to registreringssystemer - her fra siden kan du søge i dem begge. I det ene kan du finde information om materialerne fra kommunens administration og institutioner. I det andet finder du alt det andet.
Vælg først mellem privatarkivalier og kommunale arkivalier og skriv dit søgeord i søgefeltet.

Du vil ofte finde mest ved at gøre din søgning så simpel som muligt. I søgeresultatet kan du med et klik se mere om den enkelte registrering.
God fornøjelse!

Søg privatarkivalier - mangt og meget fra erhverv, foreninger og enkeltpersoner i Faxe Kommune


​Når vi registrerer arkivalier, billeder m.m. bestræber vi os på at samle mest mulig relevant information.
Alligevel sker det, at vi for eksempel ikke kender alle personer på et fotografi, eller måske er fotografen ukendt.
Vi beder om forståelse, hvis vi har publiceret en registrering med mangelfulde oplysninger. Hvis du opdager fejl, vil vi meget gerne høre om det.

 Skulle vi uretmæssigt have publiceret et billede, der krænker en ophavsretsindehaver, er det helt utilsigtet. I så fald vil vi gerne kreditere som om tilladelse var givet og/eller fjerne visningen af billedet fra registreringen.

Søg kommunale arkivalier - sager og dokumenter fra Faxe Kommunes centre og institutioner

Arkivbasen.dk

 

Vi tilføjer løbende mere data i vores registreringssystemer. Det betyder, at du kun søger i en mindre del af arkivets materialer, så det kan være, at dit søgeresultat ikke er et fuldstændigt billede af, hvad arkivet har om det emne, du søger viden om.

Søg arkivalier med relation til Grønland i Grønlandsregistranten

Mini-Grønlandsregistranten er en søgefunktion udarbejdet af Arktisk Institut, der giver mulighed for at søge i grønlandsrelateret arkivmateriale hos aktører, der er med i projektet ’Grønlandsregistranten’.